XBody Gym by Sergiu Dobârtă s-a mutat într-o casă nouă și foarte modernă

Prietenii noștri de la XBody Gym by Sergiu Dobârtă au început anul cum nu se putea mai bine și s-au mutat într-o casă nouă și foarte modernă. Bineînțeles că am fost și noi în vizită să-i felicităm și să vedem ce au reușit să facă acolo.

Sergiu Dobârtă și echipa lui nu mai au nevoie de multe prezentări fiindcă îi cunoașteți, dar acum vreau să vă prezint noul concept „XBody Gym by Sergiu Dobârtă”, care se află pe strada Regina Maria, nr.4.

Așa cum cred că fiecare dintre voi știți, înainte de toate XBody Gym este o familie și cei de acolo încearcă să arate asta la fiecare pas. Poate vă gândiți că nu este cine știe ce, adică vorbim despre o sală de fitness, dar vreau să știți că tot ce se întâmplă în cei aproximativ 400 de mp este de admirat și povestit. De astăzi, XBody Gym by Sergiu Dobârtă are o nouă locație, evident mai mare, dar la fel de prietenoasă.

„Nici nu știu ce cuvinte să folosesc ca să înțelegeți cât suflet am pus, atât eu, cât și echipa mea ca totul să arate așa. Nici nu mai pun la calcul nopțile nedormite fiindcă mi-am dorit ca fiecare client care ne trece pragul să se simtă ca acasă. S-a muncit mult, iar eu personal sunt foarte mulțumit de ceea ce a ieșit. Îmi place să cred că acesta este un nou început și că vom lega noi prietenii”,

ne-a povestit Sergiu Dobârtă.

Pentru programări și mai multe detalii îi găsiți la nr. de telefon 0760068297 sau pe pagina de Facebook.

Programul de funcționare este de luni până vineri de la 07.00-22.00 și sâmbătă de la 08.00 până la 15.00.

Și asta nu e tot. Marcela Dobârtă, soția lui Sergiu și-a amenajat și ea o cameră în interiorul sălii unde va realiza machiaje sau va pune gene. Și pe ea o puteți găsi pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s