Am fost la Castelul de lut: Un loc desprins parcă din basme

De ceva timp am tot văzut pe rețelele de socializare poze cu un castel desprins parcă din basme. Foarte multă lume a fost la Castelul de lut din Porumbacu de Sus, iar pozele ne-au încântat mereu și bineînțeles, ne-au atras să mergem și noi până acolo. Așa că am început anul 2022 în forță!

Tot ce pot să vă spun este că am fost uimiți de modul cum arată castelul. Din păcate nu am putut să vedem și interiorul, dar tot ce este acolo este uimitor. Într-un cadru restrâns parcă pășești într-o poveste. Totul este la superlative, iar castelul nu este destinat doar celor mici, și adulții au ce face acolo.

Am stat preț de câteva momente să îl privesc și clădirea îmi amintește de locurile în care se adăposteau să se odihnească acum mult timp cavalerii. Întreaga construcție a fost realizată în totalitate din materiale naturale. Piatra, pământul, lemnul și șindrila meșteșugită chiar acolo au imprimat un aer nostalgic și spectaculos.

A fost foarte multă lume astăzi acolo. Văzut din depărtare, castelul atrage toate privirile curioșilor, care se abat măcar o clipă din drumul lor pentru a descoperi misterele locului.

Pe scurt, Castelul de lut este cu adevărat spectaculos, diferit față de ceea ce am văzut până în prezent, este un loc căreia merită să îi calci pragul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s