Culoare, talent și implicare în aranjamentele de Crăciun realizate de echipa Garage Boutique Alba Iulia

Pentru fiecare dintre noi, Crăciunul înseamnă bucurie și momente memorabile alături de familie, iar dacă totul este împodobit, atunci fericirea este și mai mare. De ceva timp, pentru ceea ce înseamnă aranjamente și decorațiuni, apelez la fetele de la Garage Boutique fiindcă au cele mai originale aranjamente, iar în această perioadă au apărut coronițele împodobite în stiluri diverse.

Așa că le-am făcut o vizită să văd cu ce s-au aprovizionat și vreau să vă arăt și vouă. Dacă este ceva la ce vreau să vă gândiți în urma acestui articol, este faptul că atunci când achiziționați ceva handmade, plătiți pentru orele de muncă, degetele lovite, dar mai ales pentru implicarea celui care le realizează. Este foarte ușor să zicem că este scump când nu ne gândim pentru ce plătim.

În fiecare iarnă, la Garage Boutique sunt aduse noutăți fiindcă echipa de acolo văd Crăciunul plin de veselie și bucurie. Aranjamente florale de iarnă create aici pot să fie folosite ca și cadouri florale pentru a decora elegant birourile şi mesele de Crăciun. Aici mă refer la aranjamente florale lucrate în combinaţii interesante, de flori proaspete, brad şi accesorii de sezon. Nu lipsesc nici aranjamentele tradiţionale. Credeți-mă, fetele astea sunt geniale și foarte creative.

Poate voi vă gândiți la coroniţele de iarnă clasice, din crenguţe de brad, dar Alexa și echipa ei încearcă să aducă un element de noutate şi în această privinţă şi oferă inclusiv modele inedite, dar vă las pe voi să vedeți despre ce este vorba fiindcă fotografiile vorbesc de la sine.

Pentru orice aranjament sau coroniță echipa Garage Boutique vă stă la dispoziție. Tot ce se realizează la garage găsiți AICI, iar pentru comenzi sunați la numărul de telefon  0748 958 276.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s