Căsuța din Zăvoi, locul perfect pentru evadarea din cotidian

Recent am descoperit Căsuța din Zăvoi, un loc de cazare ca-n povești. Ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că sunt oameni care fac lucruri frumoase pentru turismul din România. Sunt dovada vie că și la noi se poate, nu doar afară. Așa că dacă sunteți în căutarea unui loc liniștit, în natură, departe de agitația orașului și unde să stai să îți aduni gândurile, Căsuța din Zăvoi este destinația perfectă.

Căsuța se află situată în comuna Săsciori, județul Alba, pe Valea Sebeșului (Valea Frumoasei), la 55 km de Sibiu, Deva, Hunedoara, 80 km Salina Turda, 10 km Sebeș, 7 km Castelul Câlnic aflat în patrimoniul UNESCO, 10 km Râpa Roșie (Sebeș), 9 km Biserica Evanghelică Sebeș și la 25 km Alba Iulia. Căsuța arată ca în basme și credeți-mă când spun că acolo o să vă simțiți ca în copilărie.

Construcția este realizată în întregime din lemn și este a unei familii care au pus pe primul loc nevoile orășenilor obosiți și streșați. Dacă e să vă povestesc despre interiorul Căsuței din Zăvoi, acesta este decorat simplu, dar frumos, cu tot ce aveți nevoie pentru o evadare din cotidian.

Căsuța vă pune la dispoziție un dormitor open space, living cu televizor, internet, bucătărie complet utilată, baie, curte proprie, parcare privată, terasă și loc de relaxare în jurul focului.

Locația se închiriază integral, iar pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0749225254.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s