Am fost la Funky Farmhouse, un loc magic atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari

De mult ne-am propus să ajungem la Funky Farmhouse pentru că am auzit că este un loc cu totul și cu totul special, dar nu am reușit. În acest weekend însă, am participat la o zi de naștere și uite așa am ajuns să descoperim și locul. Proprietarii, Andreea și soțul ei sunt niște oameni foarte simpatici și modești.  Chiar dacă Funky Farmhouse este casa lor, încearcă să îi facă și pe cei care le trec pragul să se simtă ca și acasă.

Dar să vă povestesc mai întâi ce am aflat eu stând de vorbă cu Andreea. Funky Farmhouse este un loc special amenajat pentru copii, unde cei mici se pot apropia în mod firesc de diferite animale domestice. Este poziționată în oraș, astfel că poți ajunge ușor la ea, dar este totuși și suficient de „la țară” încât să reprezinte o adevărată escapadă în natură, departe de blocuri, trafic și tot ce mai implică peisajul urban.

Odată ce ați ajuns aici puteți petrece mai mult timp, căci este și un restaurant unde puteți mânca ceva bun și apoi, distracția continuă nestingherită.

„O vizită la Funky Farmhouse este pentru copii mișcare în aer liber, dar și multă joacă în siguranță în locurile special amenajate. Ei vor pleca de la noi știind mai multe despre animalele domestice, dar și despre creșterea acestora. Nici adulții nu sunt lăsați „de izbeliște”, aceștia vor pleca ceva mai relaxați căci au petrecut timp de calitate, afară, alături de copiii lor, care au fost ținuți fără probleme departe de tabletă”,

mi-a mărturisit Andreea.

Partea și mai interesantă este că un copil poate să își serbeze ziua la Funky Farmhouse, participând la diverse activități alături de prieteni. Cum noi am avut ocazia să participăm la una, am descoperit că petrecerile de copii sunt cele mai fericite momente pentru cei mici. Chiar și când plouă sau ninge și este frig, acestea se pot organiza în interior, unde cei mici se pot distra la fel de bine. Nici oamenii mari nu se vor plictisi, pentru că vor putea bea în tihnă o cafea bună afară, în timp ce văd cum copiii se distrează bine, în aer liber.

Și asta nu e tot. Cei care nu aveți ce face cu cei mici după școală, puteți apela la programul de After School de care dispune Funky Farmhouse.

Eu zic că merită să le faceți o vizită și veți petrece timp de calitate! Îi găsiți pe Strada Livezii, nr. 35 E Alba Iulia. Pentru rezervări sunați la numărul de telefon 0757864450.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s