Ce mai fac prietenii noștri de la Azaria Christ? Ei bine, am fost în vizită

Care este secretul pentru o afacere de succes? Ei bine, pentru asta i-am ales pe prietenii noștri de la Azaria Christ, care chiar dacă sunt la o vârstă fragedă, au demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când chiar îți dorești să faci ceva frumos și de calitate. Evident că zilele astea le-am făcut o vizită să văd cum le merge și am aflat lucruri foarte interesante.

Ei bine, cred că majoritatea știți că în urmă cu mai bine de un an, doi oameni frumoși, Cristian și Andreea Corduneanu deschideau pe Bulevardul Transilvaniei magazinul Azaria Christ, un loc pentru toate doamnele și domnișoarele cochete din oraș, atente la frumusețe, dar și la banii pe care îi dau pe cosmetice.

O scurtă vizită în magazinul lor m-a făcut să observ prețurile bune, brandurile la fel de bune, originale, și cel mai important, fete care se pricep să-ți răspundă la întrebările pe care le ai atunci când vrei să cumperi exact ceea ce ai nevoie pentru tenul tău sau pentru un anume machiaj.

Dar asta nu e tot! La început găseam la ei branduri de specialitate precum Golden Rose, Essence, Catrice, Reverse, Eveline, Lila Rossa, Make-up Revolution, W7, Nolia, 2M, Diamond nails, Canni, LNB, Oranjollie sau Calsa, dar cu timpul au lărgit gama de produse și au transformat magazinul într-un loc de unde poți să cumperi orice în materie de beauty.

Chiar dacă se află în același loc, Andreea și Cristian au avut grijă să găsească loc pentru fiecare produs. Acum l-am văzut mai frumos, cu mai multe branduri de parfumuri și cosmetice. Așa se face că acum, la Azaria Christ găsiți o gamă variată de parfumuri de la Carolina Herrera, Paco Rabane, Hugo Boss, Armani, Dior, Givenchy, Versace, Mugler, Hermes, Lancome, Dolce&Gabana, Bulgari.

Pe scurt, treceți pe la ei. Îi găsiți pe Bulevardul Transilvaniei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s