Ce știți despre pilates? Cei de la LEIA – Luxury Esthetic Institute of Alba organizează un workshop

Nu știu câți dintre voi ați auzit de Leia –Luxury Esthetic Institute of Alba pentru că nu de mult și-au deschis porțile, dar m-am gândit să vă povestesc eu despre ei și în special despre workshop-ul de pilates pe care îl organizează mâine, 9 octombrie. În primul rând vă spun că am rămas plăcut surprinsă de oamenii pe care i-am găsit acolo, plini de optimism și cu un vibe pozitiv de-a dreptul molipsitor.

Din păcate eu nu pot participa la workshop, dar vă îndemn pe voi să o faceți fiindcă nu veți regreta. Nu am stat mult la ei pentru că Dana a reușit să îmi povestească totul foarte concis și simplu. Cel mai important este faptul că acest workshop este destinat tuturor persoanelor pasionate de arta Mișcării, indiferent de nivelul de pregătire și experiență.

În acest workshop veţi realiza antrenamente de Pilates Mat Work, și antrenamente de Pilates la aparate, prin implicarea directă a master trainer-ului Max Ratta ce vă va ghida pas cu pas!

Iar dacă vreți un motiv pentru care să participați, worskshop-ul de pilates este o evoluţie logică pentru pasionații de pilates, indiferent de nivelul de pregătire, dar si un mod bun de a experimenta tehnica Pilates Mat Work (exerciții la saltea) și Pilates Machines (exerciții la aparate).

Programul de workshop este special creat pentru practicanții de Pilates, pentru cei pasionati de mișcare sub orice forma a sa, ce au ca obiectiv îmbogățirea cunoștințelor despre tehnica si metoda de antrenament Pilates. Acum ai oportunitatea de a învața de la unii dintre cei mai buni!

Pasionații de pilates vor primi multe idei interesante, dar vor găsi si alternative de abordare a exerciţiilor care îi pot inspira să încerce un alt mod de a lucra.

Când am întrebat-o pe Dana despre master trainer-ul Max Ratta, aceasta mi-a spus doar că „altul mai bun nu aveam cum să găsesc”.

Despre Max Ratta

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria fitness-ului, Max Ratta este master trainer, consultant de fitness, personal trainer şi profesor de educaţie fizică, certificat la standarde internaționale. Cariera lui se împarte între Italia, și cele mai îndepărtate colțuri ale lumii: a fost director şi instructor de fitness la cele mai mari companii de nave de croazieră din lume, precum Costa Cruises, Princess, Royal Caribbean și a colaborat cu firme naţionale şi internaţionale ca şi consultant şi personal trainer.

Pasiunea lui pentru Pilates a început în anul 2004, din nevoia de a crea o susţinere pentru celelalte sporturi şi de a găsi un echilibru al posturii.

În 2005 primeşte primul certificat de trainer european în PILATES MATWORK la Academia de Sport din Londra. În 2009 după o lungă perioada de formare şi antrenamente, a absolvit Facultatea Clinical Pilates din Torino, Italia, devenind astfel master trainer de Pilates pentru antrenamentul la saltea dar şi pentru cel pe aparatul Pilates Reformer. În 2010 îşi realizează proiectul “Perfect Studio Pilates” un studio specific dedicat PILATES – ului.

Max este trainer certificat al renumitei școli Body & Flow Pilates, una dintre organziațiile de top, recunoscută la nivel mondial pentru excelența programelor oferite în Pilates.

Din 2014 este instructor oficial în cadrul programelor Wellzon Fitness Academy, susținând programe de pilates training, în marile orașe ale Europei.

Din pasiunea și experiența acumulate în cei peste 25 de ani de activitate și cercetare, Max Ratta a scris și numeroase lucrări dedicate Pilates-ului, printre care și cartea: CONTROLOGY, the uniqueness în the entirety of the Pilates method.

Mai mult, începând cu anul acesta Max Ratta a dezvoltat un program unic, Nasdak® antrenament metabolic, dedicat atât profesioniștilor, sportivilor, dar și amatorilor și pasionaților de sport, ce își doresc creșterea nivelului de performanță sportivă (anduranță, putere, capacitate de recuperare, flexibilitate și coordonare).

Așa că dacă vreți să cunoașteți niște oameni faini și pozitivi, nu ezitați să le treceți pragul! Aveți multe de descoperit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s