În vizită la Pizzano, locul cu o ambianță prietenoasă și un miros apetisant de cafea

Am aflat că s-a deschis un nou restaurant în Alba Iulia și am decis că trebuie neapărat încercat. Cel puțin după nume, Pizzano părea să fie ce trebuie, iar faptul că se află în locul fostului „Alloro”, adică în apropiere, mi-a dat curaj să merg.

Așadar, în această dimineață, m-am gândit să îmi încep ziua cu o cafea de la ei și de ce nu, să aleg ceva din meniu, unde aproximativ 30% din preparate sunt vegane. Trebuie să recunosc că de când am intrat m-a întâmpinat mirosul apetisant al cafelei, iar ambianța era una plăcută, chiar prietenoasă. Chiar dacă era începătoare, ospătărița m-a întâmpinat cu veselie și scuzele de rigoare dacă m-a făcut să aștept puțin.

Pentru a transmite un vibe fresh, autentic care să te împingă spre relaxare, administratorul localului Pizzano a optat pentru un design prin care se transmite o stare de bine. Mobilierul, obiectele de décor și finisasjele au fost atent alese având în vedere faptul că spațiul este destul de mic.

„Ideea Pizzano a apărut din dorinţa noastră de a oferi clienților produse sănătoase, gustoase şi variate. Aducem în plus faţă de meniul tradiţional al unui restaurant, preparate vegane diverse, nu doar clasica pizza vegetariană sau salată, o selecţie de vinuri locale dar şi italieneşti, o cafea de calitate superioară şi preparate care te duc cu gândul la copilărie, imediat ce le simţi aroma. Te invităm într-o călătorie culinara deosebită, în căutarea gustului preferat”, mi-a povestit Adrian, administratorul localului.

Mirosul proaspăt al boabelor prăjite de cafea este completat de aromele surprinzătoare ale ceaiurilor și infuziilor atent selecționate. Meniul este foarte atent structurat, de la preparate vegane la rețete clasice reinterpretate și multe alte produse sănătoase, savuroase și bineînțeles, gătite cu atenție.

Meniul este unul variat, potrivit atât pentru iubitorii de carne cât și pentru vegani. Cu opțiuni diverse, la fel de savuroase.

Cei care nu aveți timp să stați și să le savurați preparatele, le puteți comanda prin telefon. Toate preparatele sunt la un telefon distanță: 0756 607 777

În ceea ce privește oferta de băuturi, aceasta este una variată și cuprinde o mini colecție de vinuri, bere, băuturi spirtoase și lichioruri pentru prepararea cocktail-urilor, astfel că fiecare client se poate bucura de gusturile preferate.

Până ajungeți să le faceți o vizită, îi puteți urmări pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s