Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, un pansament pentru suflet

Da, fără nici cea mai mică îndoială, Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” este un pansament pentru suflet. Cred că nici nu se mai poate spune nimic în plus. Am văzut și sâmbătă seara că evenimentul se bucură de un imens suport din partea publicului, ceea ce mă bucură. Nu aș ști să vă spun motivul, poate datorită recitalurilor extraordinare din program.

Nu este nici un secret: în fiecare toamnă, Alba Iulia se transformă pur și simplu în capitala folk-ului românesc. Anul acesta, spre deosebire de anii trecuţi, festivalul se desfăşoară în aer liber, în Piaţa Cetăţii, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, dar vremea a fost destul de plăcută având în vedere perioada în care ne aflăm.

Ceea ce, din punctual meu de vedere, face ca această ediție să fie una specială, este momentul special creat „in memoriam Doru Stănculescu”. Este ceva ce trezește în sufletul fiecăruia o nostalgie, dar una plăcută.

Astfel că,  indiferent ce parte din muzica folk iubiţi mai mult, veţi găsi ceea ce vă doriţi, măcar într-una dintre seri. Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Florin Săsărman, Sorin Mihghiat, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Zoia Alecu, Vali Șerban și „Școala de Folk” vor avea grijă să vă simțiți extraordinar.

Sfatul meu este să nu ratați acest festival fiindcă este unul cu adevărat special. Un eveniment cultural despre care cu siguranță se va vorbi multă vreme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s