Haideți cu mine și prichindeii de la Grădinița 13 Alba Iulia în lumea poveștilor

Andreea, o educatoare foarte simpatică de la Grădinița 13 Alba Iulia mi-a povestit astăzi despre un proiect interesant pe care îl desfășoară acolo și mi-a captat atenția, motiv pentru care vă povestesc și vouă. Sunt convinsă că o să vă placă la fel de mult!

În noul an școlar, conducerea Grădiniței 13 Alba Iulia și-a propus să continue aventura în lumea poveștilor, din cadrul proiectului național ,,Citește-mi 100 de povești”, împreună cu cele opt grupe ale grădiniței. În fiecare săptămână, toate grupele vor auzi o poveste, vor face cunoștință cu diferite personaje și vor învăța multe lucruri elementare vârstei lor.

Altfel, ,,Gărgărița morocănoasă” de Eric Carle, a fost povestea săptămânii. Această gărgăriță morocănoasă încă nu știe să spună ,,te rog” sau ,,mulțumesc”, nu împarte lucrurile cu ceilalți, este cam lăudăroasă și se crede mai puternică decât orice. Oare e bine să se poarte așa?

Această poveste antrenantă, în care copiii învață și despre ceas și măsurarea timpului sau despre animale de diverse mărimi și forme, ne arată cât de important este modul în care ne purtăm unii cu alții.

Sunt curioasă ce poveste vor auzi prichindeii săptămâna viitoare. Până atunci, vă las câteva fotografii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s