Cum este cu mersul la solar? Eu aleg Sunshine Tunning Studio

Astăzi mă gândeam să povestim puțin despre mersul la solar. Cu siguranță sunteți multe care nu ați ajuns niciodată la solar, dar ați auzit o mulțime de lucruri despre. Evident, unele adevărate, altele nu. Ceea ce știu eu este că expunerea la soare sau la solar îți aduc multe avantaje, cum ar fi o culoare de invidiat, nu te arzi în concediu, arăți minunat la petreceri, sinteza vitaminei D sau aspect sănătos. Există însă și dezavantaje mai ales în cazul în care ai tendința să exagerezi, precum arsuri sau deteriorarea pielii. Dar, din câte îmi spunea la început Paula, managerul de la Sunshine Tanning Studio din Alba Iulia, „moderația este cea mai bună soluție când te expui la ultraviolete”.

Da, tenul meu este foarte alb și nu tot timpul m-am simțit confortabil cu acest lucru. Culoarea pielii permitea să mi se vadă orice defect al feței, al mâinilor sau al picioarelor. Când mi s-a recomandat să merg la solar am fost puțin sceptică, dar vreau să vă spun că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în privința înfățișării mele. Acum pielea mea devine din ce în ce mai colorată și asta mă bucură.

Este adevărat că dermatologii nu recomandă expunerea la UV, dar vă spun de la bun început că niciun fel de metodă de bronzare nu este benefica pentru ten. Dacă este să vorbim despre expunerea la soare, și ea are efecte negative. Sunt convinsă că ceea ce vă sperie cel mai mult când auziți de mersul al solar este faptul că puteți face cancer, însă eu personal nu am auzit de nimeni căruia să i se fi întâmplat. Eu zic să nu mai credeți tot ce auziți fiindcă și dacă există, acestea sunt cazuri foarte rare.

Un exemplu bun pe care pot să vi-l dau despre solar este că acesta are totul controlat, iar unele sunt dotate foarte bine. Voi alegeți câte minute vreți să stați pentru a nu vă arde. Eu merg la Sunshine Tunning Studio și acolo mă stropește pe față o dată cam la 3 minute pentru a nu-mi fi foarte cald și pentru a nu mi se usca tenul. Mie îmi place și faptul că am posibilitatea de a asculta muzică, ceea ce mă relaxează și este și un ventilator care poate fi reglat după cum doresc.

De ce vă recomand să mergeți la Sunshine Tunning Studio? Fiindcă oamenii de acolo vă întâmpină și cu recomandări despre câte minute să stai, cam de câte ședințe este nevoie pentru a se vedea bronzul și multe alte lucruri utile.

Așadar, recomand mersul la solar, în special persoanelor care se află în faza în care am fost și eu la început, cu tenul foarte alb.

Și să nu uit! Cei de la Sunshine Tunning Studio își caută colegă așa că nu ezitați să vă trimiteți cv-urile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s