Despre Silvia, manichiuristia mea personală! Adeptele manichiurilor dese, treceți pe la ea

Nu cred că v-am mai povestit până acum despre asta, dar eu am propria mea manichiuristă. Și e proprie și personală, pentru că este cumnata mea, Silvia. Da, ați înțeles bine, cumnata mea e și manichiurista mea, și pedichiurista.

Dar aș vrea să vă vorbesc despre manichiurista Silvia și talentul ei. Silvia este genul de persoană migăloasă, enervant de migăloasă aș putea spune. Este atentă la colțuri, la curățatul pielițelor și la întreținere cât mai sănătoasă a unghiilor. Tocmai de aceea, după cum mi-a spus și ea, este adepta manichiurii cât mai naturale, cu ojă semipermanentă sau cu gel astfel încât sa fie cât mai estetic. Clar că atunci când este nevoie face și o construcție, dar nu e feblețea ei la momentul actual. Un lucru e sigur, va actualiza capitolul unghiilor tehnice la cursul din luna iulie de la București.

La început a fost doar o pasiunea pentru ea, dar ambiția ei a fost atât de mare încât a făcut chiar și niște cursuri de manichiuristă, pentru a învăța noi tehnici și modalități despre menținerea sănătății unghiilor, dar și unul de pictură. Acum își etalează talentul pe unghiile cui apucă. Și pot spune că o face foarte bine. Este o persoană inventivă și dedicată hobby-ului ei, atunci când îl practică.

Am întrebat-o pe Silvia la un moment dat ce este așa fascinant la această meserie și mi-a spus că „cea mai mirobolantă stare este aceea când la finalul lucrării, clientele sunt fericite și mulțumite de rezultatul final”.

Dacă din punct de vedere financiar este ok? Ei bine, da! Silvia spune că „dacă ești o manichiuristă dedicată, atunci foarte repede banii investiți se vor întoarce ca și câștig. Faptul că nu este necesar să aștepți ziua de salariu, că zilnic ăți primești banii pentru munca depusă este un lucru superb. Și cum acești bani îi primești pentru hobby-ul meu, acest lucru e cireașa de pe tort”.

Așa că, vouă celor care sunteți adepte ale manichiurilor dese vă recomand să acordați o atenție maximă și unghiilor voastre, la fel cum acordați dinților și oricărei alte părți a corpului vostru și să o contactați pe Silvia. Sunt sigură că nu veți regreta această alegere.

Pe Silvia o găsiți pe Facebook sau la Salon Ellen`s Studio, pe strada Traian, nr. 48 E.

😉

2 gânduri despre „Despre Silvia, manichiuristia mea personală! Adeptele manichiurilor dese, treceți pe la ea

  1. Noroc ca o cunoșteam pe Silvia înainte sa citesc articolul, pentru ca altfel… astăzi nu mai mergeam la ea.

    Cred ca puteai depune mai mult efort in acest articol voit elogios, având in vedere ca o și numești cu atâta emfaza “cumnata mea”.

    Apreciază

    1. În primul rând chiar este cumnata mea și eu merg la ea pentru manichiură și pedichiură. În al doilea rând, multe fete au apelat la serviciile ei după ce au citit articolul. Fiecare este liber să meargă unde vrea, iar despre efortul scrierii articolului, aici se pot spune multe. Mulțumesc oricum pentru comentariu!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s