Cu mic, cu mare, haideți la Festivalul de voie bună! „La Știubei” se desfășoară anul acesta în perioada 12-15 August

Anul trecut, pandemia nu le-a permis celor din Poșaga de Jos să organizeze Festivalul de voie bună „La Știubei”, dar anul acesta organizatorii vin cu forțe proaspete și vor să vă facă pe voi, cei care veți ajunge în vârf de munte, să vă simțiți ca acasă. Astfel că, dacă doriți să vă desprindeți de lumea obișnuită și să intrați pe tărâmul de vis al Poșăgii de Jos, o puteți face în perioada 12-15 August.

Dacă tot am fost acasă la ai mei în acest weekend, am profitat de întâlnirea pe care au avut-o organizatorii Festivalului „La Știubei” și vreau să vă povestesc puțin despre ce veți putea face timp de patru zile în vârf de munte. Pe lângă faptul că veți putea descoperi și celebra locurile, comunitățile și ecosistemele locale, o să vă distrați pe cinste în jurul focului de tabără și în cadrul evenimentelor diversificate (pentru fiecare vârstă).

Pe scurt, cele patru zile o să vă ofere ocazia să petreceți o mini-vacanță la munte, în care să vă conectați cu natura, să cunoașteți, dar și să vă implicați în cultura, istoria și gastronomia locului. Vă garantez că nici nu o să duceți dorul casei fiindcă organizatorii au pregătit un spațiu dotat cu camping, tobogan cu apă şi piscină, duşuri și zonă de relaxare cu hamace.

Așa că indiferent cum vrei să îi ziceți, festival, adunare, ieşeală cu prietenii sau  cură în natură, e ceea ce vreți  voi să fie. Tot ce își doresc acești tineri care organizează festivalul este să vă relaxați, să vă distrați, să vă plimbați, să vă bucurați de natură, să socializați și să vă faceți prieteni noi.

Luați cu voi  voia bună, glumele, dorul de munte, chitara şi cel mai important, CORTUL (cu cele necesare pentru campare. Lăsați acasă job-ul, iar telefonul folosiți-l doar pentru fotografii.

V-am făcut curioși? Ei bine, cumpărați bilete și treaba este rezolvată. Le puteți achiziționa de pe pagina de Facebook a evenimentului, precum și de pe iaBilet.ro

Abia aștept să ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s