Luca și prima lui ședință foto profesională

Un lucru e foarte sigur! În ultimii ani tot mai mulți tineri părinți se îndreaptă spre studio-urile foto pentru a imortaliza fiecare etapă din viața copiilor și a familiei. Am observat că această practică este des întâlnită în foarte multe colțuri ale lumii și începe să prindă rădăcini frumoase și la noi în țară. Așa că ne-am hotărât și noi să îi facem câteva fotografii în studio micuțului nostru Luca, iar pentru asta i-am ales pe Vlad și Iuliana Costan de la Trilogy Studio. Au o răbdare incredibilă, iar în fața profesionalismului lor, jos pălăria.

Amintirile alături de cei dragi sunt singurele lucruri care ne rămân după ani și ani. Chiar dacă acum considerați că este o investiție financiară nejustificată, cu timpul veți considera că totul a fost o alegere potrivită și cu siguranță nu vor exista regrete. Noi nici nu putem vorbi de regrete în urma ședinței foto pentru că o vedem ca pe cea mai frumoasă surpriză pe care i-o puteam oferi puiului nostru la început de primăvară.

Și dacă tot ne aflăm în perioada Paștelor, împreună cu Iuliana am decis să realizăm câteva fotografii cu pui de rățușcă (preferatele lui Luca, de altfel), iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor noastre. Plus că Luca și-a făcut un nou prieten apropiat de vârsta lui. Victor Andrei este minunat și au arătat perfect împreună.

A fost o adevărată aventură să găsim bobocei, dar toată truda a meritat. Zâmbetele de pe fețele Lui Luca și Victor au fost dovada că fiecare moment trebuie prețuit și bineînțeles, imortalizat în imagini.

Ședința foto de Paște este unul din momentele pe care merită să le păstrăm în mintea și sufletul nostru, este unul din momentele pline de bucuria copilăriei, de emoția cadourilor și a clipelor petrecute împreună. Suntem de părere că familia este tot ce avem mai scump în lume și de aceea merită să ne dăruim o ședință foto așa cum am visat dintotdeauna, iar pentru asta noi îi recomandăm pe Vlad și Iuliana Costan.

În plus, în această perioadă, în cadrul proiectului #fotografiecumagie au decoruri de Paște. Sunt minunate și au rolul de a păstra amintiri în imagini. Acestea, cu siguranță ne vor aduce multe bucurii atunci când Luca va fi mare și vom retrăi împreună acele momente doar privind fotografiile în care am investit suflet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s