Vă dau un pont: Asociația Emanoil din Alba Iulia organizează tabără de vară

Din punctul meu de vedere, dezvoltarea personală a copiilor este un proces complex, care are la bază multă implicare, atenție și bineînțeles, răbdare. Fiecare copil este unic, iar dacă reușim să le oferim o imagine bună și armonioasă de sine, acesta va deveni o persoană fericită și independentă.

În primul rând copiilor trebuie să li se ofere libertatea de a-și explora și contura singuri lumea, încurajarea să investească singuri resurse și timp pentru îmbunătățirea de sine și totodată oportunitatea de a învață lucruri noi, într-un mediu relaxat și productiv, pentru a deveni cea mai bună versiune a lor.

Astfel, taberele de dezvoltare personală înglobează toate aceste „portițe” de cunoaștere și aprofundare a valorilor, a emoțiilor și a aptitudinilor. Aceste programe de o săptămâna sunt destinate adolescenților încrezători și dornici de a se descoperi pe ei înșiși, de a își crește încrederea în sine și de a acumula experiențe noi. La asta s-au gândit și cei de la Asociația Emanoil din Alba Iulia și în această vară organizează tabere.

„Din dragoste pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor și tinerilor, vă recomandăm taberele de vară. Fie alături de noi, fie alături de alte organizații, nu privați copiii și tinerii de aceste experiențe unice și suuuper bune care le oferă spațiu și autonomie, într-un mediu controlat și sigur”, transmit cei de la Asociația Emanoil.

Înscrieri și detalii telefon: 0786585877 (recomandăm whatsapp-ul)

„Pentru această ediție vă propunem Pensiune Casa Ampeia de 4 margarete, pentru condiții excelente și mese corecte. Prețul include: 3 mese pe zi, transport Alba-Tăuți, consumabile tabără și program socio-animație pentru dezvoltare personală jocuri educative, foc de tabără, drumeții, seri de rugăciune, vânătoare de comori, ateliere de comunicare, încredere și dezvoltarea abilităților de a lucra în echipă precum și noțiuni elementare legate de sociabilitate, incluziune, auto-acceptare, apreciere și stabilire de reguli sau norme”, mai spun cei de la Asociația Emanoil din Alba Iulia.
_______
**9+ani, după caz, se pot face și excepții, mai ales în cazul rudelor (frați, veri, etc.)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s