Stația RomBeer a ajuns la Alba Iulia

Acum câteva zile, în timpul plimbărilor pe care le facem zilnic noi, familia Ganga, am descoperit că la noi în oraș s-a deschis o stație de bere. Evident că am intrat și noi să vedem despre ce este vorba și vreau să vă spun că eu care nu sunt băutoare de bere am rămas impresionată de ce am văzut acolo. Așa că vreau să vă povestesc și vouă, iubitorilor de bere.

Stația RomBeer a fost deschisă clar pentru iubitorii de bere și bineînțeles, pentru a vă putea alimenta cu bere vie, artizanală, naturală, fără conservanți, fără coloranți sau alți potențiatori de culoare și gust, mereu proaspătă și rece.

Dacă tot am intrat, am stat puțin de vorba cu Maria, domnișoara drăguță care ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze. Am aflat că Magazinele Stația RomBeer sunt unități de vânzare a berii kraft și fiecare unitate este dotată cu peste 30 de sortimente de bere artizanală la vrac, iar dozatoarele permit îmbutelierea pe loc.

Încă un lucru mi s-a părut interesant, și anume faptul că poți să alegi, să deguști, iar apoi să achiziționezi tipul și cantitatea dorită pentru a o servi unde îți poftește inima. Berea este adusă direct din fabrică și în proporție de 95% este nefiltrată și nepasteurizată, din aceste motive este nevoie de condiții stricte pentru depozitare și păstrare, iar Stația RomBeer este dotată cu cameră frigorifică cu temperatură controlată.

Stația RomBeer din Alba Iulia este dotată cu sistem ce permite îmbutelierea pe loc, fără a avea contact cu mediul înconjurător, motiv pentru care berea este întotdeauna proaspătă și rece. Puteți găsi multe tipuri de bere, precum blondă, albă, brună, roșie sau arămie.

Dacă sunteți curioși, îi găsiți pe Bulevardul Revoluției, nr. 17, Bl 2AB.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s