Ați aflat? Garage Boutique Flowers&Events organizează workshop

Vin cu vești bune pentru voi cei care iubiți arta. Omul creativ de la Garage Boutique Flowers&Events vă așteaptă la un workshop plin de culoare și 100% hands-on. Așa că nu ezitați și vedeți cum vă puteți înscrie în proiectul de poveste intitulat „Nature inspire creativity”.

„Vino să creăm artă împreună, într-un proiect de poveste „Nature inspires creativity”. Avem 3 locuri disponibile pentru WORKSHOP-ul organizat în 26-27.03.2021. Omul creativ din spatele proiectului îți va fi ghid și mentor pe parcursul celor 2 zile și îți va împărtăși din experiența și secretele domeniului floral, de la elemente și tehnici, la alegerea florilor, și mai apoi crearea unui întreg setup, într-un loc de poveste.

Workshop-ul este 100% „hands-on”, vei aplica practic fiecare aspect teoretic și vei avea ocazia să fii implicat de la A la Z într-un proiect inedit. Noi îți oferim toate informațiile, materialele și florile necesare, plus un vibe pe măsură. Dacă vrei să îți dezvolți business-ul sau pasiunea pentru aranjamentele florale, dacă vrei să înveți mai mult sau pur și simplu să descoperi acest domeniu, acest workshop este pentru TINE.

Ne găsești la 0748958276 sau lasă-ne un mesaj în privat și îți oferim toate detaliile. Hai să ne cunoaștem și să facem ceva wow împreună.”, vă transmit organizatorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s