O petrecere poate fi una cu răsunet dacă alegeți baloanele și aranjamentele de baloane cele mai potrivite

Foarte mulți m-ați întrebat la cine am apelat pentru aranjamentele de la botez, astfel că, m-am gândit să vă fac cunoștință cu persoana care a dat culoare evenimentului nostru și așa am ocazia să îi și mulțumesc pentru munca și devotamentul ei. Cristina, fără doar și poate, ești cea mai bună!

Tot timpul am crezut că baloanele aduc zâmbete pe fețele celor care le privesc. Tocmai de aceea am vrut ca la un eveniment așa de important din viața noastră să apelez la o persoană a cărei carte de vizită este „simplu și de efect”.

Așa că am ales-o pe Cristina, o tipă super simpatică despre care pot să spun cu certitudine că dă baloanelor și mai multă valoare, transformându-le într-o mică operă de artă. Și da, a reușit să facă exact ce noi am visat! Petrecerea noastră de botez a fost una cu răsunet fiindcă ne-a ajutat să alegem baloanele și aranjamentele de baloane cele mai potrivite.

Iar cei care doriți să oferiți un cadou inedit, te ajută să îl ambalezi în balon! Da, în balon!

Eu o recomand cu drag și să fiți siguri că și evenimentul vostru va arăta perfect dacă mergeți pe mâna ei. Vă las mai joc câteva fotografii cu ce a realizat ea și cu siguranță veți vedea că face treabă bună 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s