Casa de pe Vale, un loc cochet și cu bun gust, o alegere potrivită pentru un weekend în mijlocul naturii

Dacă tot e weekend m-am gândit să continuăm în același spirit! Eu și Alex ne-am gândit să marcăm aniversarea noastră într-un mod mai aparte, având în vedere și perioada în care ne aflăm și bine am făcut pentru că pot să vă povestesc și vouă cum a fost și de ce mi-a plăcut la Casa de pe Vale, un loc cochet și cu bun gust, o alegere potrivită pentru un weekend în mijlocul naturii.

Sunt sigură! Casa de pe Vale e cea mai bună opțiune dacă vrei un weekend relaxant, e un loc unde poți îmbina utilul cu plăcutul. Aceasta se află în Poiana Ampoiului, județul Alba și este poziționată astfel încât să te simți în mijlocul naturii, dar să ai și acces ușor la centrul orașului (aproximativ 15 minute cu mașina). La o distanță foarte mică una de cealaltă se află o casa modernă cu toate dotările necesare unei vacanțe relaxante și fără griji.

Și acum vă las pe voi să vă gândiți ce poate fi mai frumos decât să stai în ciubărul cu apă caldă și să te bucuri de un așa peisaj? Dacă v-ați săturat de forfota și stresul orașului, vă puteți relaxa citind o carte pe șezlong, făcând o binemeritată baie de aer și soare, dar și o baie la propriu în ciubărul din lemn cu apă sărată cunoscut pentru proprietățile benefice asupra organismului.

Iar Răzvan, gazda noastră, este un tip foarte plăcut! Din prima clipă când am ajuns ne-a făcut fă ne simțim ca acasă. Ne-a arătat casa și nu am putut să nu observ bucuria cu care ne-a prezentat de fapt „o filă din istoria noastră, întoarcerea în satul copilăriei la tradiția, simplitatea, valorile și esențele de odinioară, în casa tradițională cu o vechime de peste 100 de ani, cu prispă de lemn amplasată într-o zonă pitorească înconjurată de păduri întinse de salcâmi.”

Astfel că, dacă aveți ocazia să treceți pragul bătrânei Case de pe Vale veți descoperi că fiecare colțișor a fost restaurat cu grijă și gândit cu foarte multă dragoste. Răzvan și soția lui s-au gândit la confortul fiecărui oaspete și au adăugat încălzire electrică, baie proprie și televizor, astfel încât să nu vă lipsească nimic.

După această experiență putem spune că experiențele autentice se petrec în locuri memorabile, înconjurat de oamenii potriviți!

Vă dorim un sejur plăcut așa ca al nostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s