Ați pregătit mărțișorul? Hai să vedem ce idei aveți pentru prima zi de primăvară

Ce repede trece timpul! Uite că deja am ajuns în luna Martie și prima zi a acestei luni este una frumoasă și specială, cel puțin pentru mine. Ofer și primesc mărțișoare, ceea ce mă face să îmi amintesc de copilăria mea. La vremea aceea parcă nu erau atât de colorate și de variate.

Țin minte când eram mică cum îmi prindeam o cheiță aurie cu un șnur de mărțișor în piept, cu boldul. La scurt timp după au apărut cele pe cartonaș și mult mai târziu au apărut cele broșă sau brățară. N-am ce zice, modelele s-au schimbat mult de atunci.

Mi-am făcut și eu drum printer tarabele de pe bulevard și trebuie să recunosc că anul acesta sunt mult mai variate și mai interesante.

Voi v-ați pregătit? Eu da! Iar comercianții ne încântă cu câteva modele, unele chiar hand-made. Astfel că m-am gândit să vă arăt câteva din modelele pe care le-am achiziționat și primit eu.

Am observat că anul acesta sunt nenumărate modele de mărțișoare de tip brățară în stilul celei de mai sus. Frumoase și finuțe, ele sunt ușor de purtat și asortat chiar și după ce trece 1 Martie. Sunt ideale de dăruit celor care îndrăgesc accesoriile și bijuteriile.

M-am bucurat să văd apariția mărțișoarelor hand-made. Ele sunt de tip broșă, cu ac. Sunt disponibile în mai multe culori, deci ușor de asortat. Trifoiul cu patru foi, ce semnifică noroc a fost mereu unul dintre modelele mele preferate în fiecare an, așa că nu am putut rata să iau unul.

Am lăsat la final ceea ce au pregătit cei de la Coffee to go Alba Iulia. Dacă vreți să fiți originali, dați o tură până acolo și oferiți un mărțișor original.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s