Vlad și Iuliana Costan au creat magie pentru noi! Să fie #fotografiecumagie

De ceva timp mă aflu în căutarea diferitelor lucruri care să ne rămână amintire, atât nouă, cât și micuțului Luca. Recent i-am cunoscut pe Vlad și Iuliana Costan, doi oameni minunați care creează magie în fotografie. O să vă las câteva poze care sper să vă placă la fel de mult cum mi-au plăcut mie fiindcă Vlad și Iuliana „luptă” pentru un viitor plin de amintiri, mai bun, mai vesel și mai frumos.

„Știm că viaţa şi fericirea copiilor noștri este construită din momente mici, dese, simple şi amintiri de familie. Aș pune pe primele locuri tehnicile de parenting și tradițiile de familie, întrucât tradiţiile de familie sunt micile mari momente care cântăresc enorm pentru copil – şi amintirile lui cele mai dragi. Proiectul „fotografie cu magie” asta își propune, să ajute părinții să înțeleagă cât de important este bagajul cu amintiri de familie pe care ni-l oferim unii altora. Aș pune pe pereții oricărei case aceste fotografii ce spun o poveste.”, mi-au povestit Iuliana și Vlad plini de entuziasm.

Cu siguranță o fotografie cu magie își va găsi locul oriunde în casă, sub orice formă: tablou, calendar, magnet, sau chiar MĂRȚIȘOR FOTO, dar mai ales va rămâne o achiziție importantă pentru suflet.

„Numele proiectului a fost ales foarte ușor, întrucât chiar este vorba de o fotografie cu magie. Nici nu trebuie să ne întâlnim pentru ca magia să se întâmple. Din confortul casei, oricine, de oriunde, ne poate trimite o poză realizată chiar și cu telefonul, important este să respecte câteva indicații importante referitoare la lumină și încadrare pentru ca magia să se întâmple. Nu cred că există un nume mai potrivit pentru rezultatul final, pentru poza care se transformă în ceva unic ce nu poate fi realizat la o ședință foto normală.”, mi-au mai spus cei doi râzând.

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost ideea de unde a plecat toată această poveste frumoasă fiindcă se aseamănă foarte mult cu ceea ce eu vreau să fac, crearea amintirilor pentru îngerașul din viața noastră.

„Ideea ne-a găsit pe noi, întrucât ne doream altfel de amintiri pentru băiețelul nostru în primul rând, iar acum avem o colecție întreagă de poze transformate în fotografie cu magie. Este propunerea noastră pentru toți aceia care pun preț pe amintiri, pentru cei care doresc puțină magie printr-o altfel de fotografie. Acum, mai mult ca niciodată, ne-am propus să aducem bucurie în casele oamenilor prin altfel de amintiri. Propunerea noastră pentru trecerea dintre luna iubirii și prima lună de primăvară este un pachet vesel și colorat, plin de inimioare. Să avem și să aveți parte de iubire, de fotografie cu magie!”, spun Vlad și Iuliana.

V-am convins? Nu ezitați să îi lăsați să creeze magie și în viețile voastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s